Breng politiek de klas in!

Stichting LOKAAL organiseert samen met de politieke jongerenorganisaties in Rotterdam ‘Het Groot Jongerendebat Rotterdam 2014’. Het project is een initiatief om leerlingen van het voortgezet onderwijs en het MBO dichterbij de politiek te brengen en na te laten denken over maatschappelijke vraagstukken. Dit doen we door op zo veel mogelijk Rotterdamse scholen het Politieke Spel te spelen, de leerlingen te trainen in debatvaardigheden om ze vervolgens tijdens een spetterende finale op het Stadhuis te zien debatteren over zaken die zij belangrijk vinden.

Vind je het leuk om met jongeren te werken en wil je graag jouw enthousiasme voor politiek en maatschappij overbrengen? Doen dan mee als trainer! Voordat je aan de slag gaat volg je eerst een intensieve training zodat je goed beslagen ten ijs komt. Je leert onder andere algemene trainersvaardigheden, hoe je op een effectieve manier een gesprek leidt en hoe je Het Politieke Spel begeleidt. Vervolgens ga je in de maanden oktober/november een aantal maal op een Rotterdamse school het spel begeleiden. Een unieke ervaring en… leuk voor op je CV!

Wanneer: zaterdag 4 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur
Waar: LOKAAL, Ungerplein 2, flat 10

Lijkt dit je uitdagend, leuk en een beetje spannend? Schrijf je dan zo snel mogelijk in! Dit kan via de website van LOKAAL www.lokaal.org (hier vind je ook meer informatie over het project), of neem contact op met Lonneke van der Noordt via lonneke.vandernoordt@lokaal.org / 010 4433060.

Categorieën: Onderwijs

Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten