Gezocht: nieuwe secretaris!

Helaas heeft onze secretaris Vera Raaijen in verband met drukte en persoonlijke omstandigheden aangegeven haar functie neer te willen leggen. Dit betekent dat we op zoek zijn naar een nieuwe secretaris tot april 2017. Je kunt je tot en met donderdag 12 januari kandideren door een kandidaatstellingsbrief te mailen naar miryam@jsrijnmond.nl. Als je je gekandideerd hebt, mag je je op de ALV voorstellen aan de leden en zal er door de leden gestemd worden. Als je vragen hebt of overweegt je kandideren, kun je natuurlijk ook altijd even contact met een van de bestuursleden opnemen.

Er zijn een aantal verwachtingen die sowieso gelden:
– De JS is een vereniging, voor de afdeling is het dus belangrijk dat je leden kent of leden intensief wilt leren kennen. In dat kader wordt het over het algemeen als pré gezien dat je in het verleden bij een of meerdere activiteiten bent geweest.
– Politiek en acties zijn niet altijd ruim van tevoren te plannen, dus het is handig als je een beetje flexibel kunt zijn in je agenda en ook soms overdag of in het weekend beschikbaar bent. Zeker nu de verkiezingen voor de deur staan.

Functieprofiel secretaris:
De secretaris is de rechterhand van de voorzitter. Je helpt de afdelingsvoorzitter met het voorbereiden van bestuursvergaderingen, en zorg voor de benodigde stukken.Je bent verantwoordelijk voor het archief van de afdeling. Daarnaast onderhoud je contact met het landelijk bestuur als het gaat over zaken als congressen en administratieve aspecten. Ook ben je de eerst verantwoordelijke voor de externe communicatie met (nieuwe) leden en anderen. Je bent degene die elke maand de nieuwsbrief schrijft en Twitter, Facebook en de website vult.

Tijdsbesteding: minimaal 10 uur per week.

Categorieën: Uncategorized

Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten