Het nieuwe bestuur 2021-2022

IMG_4770

De Jonge Socialisten van ons mooie Rotterdam en omstreken hebben een nieuw bestuur, genaamd “Open-Up”. Nu de lockdown en zware coronabeperkingen (hopelijk) tot het verleden behoren, is het aan ons om de vereniging te laten opleven. Drie oud-bestuursleden (Renske, Anne en Sandro) zijn doorgegaan en vier nieuwe bestuursleden (Wouter, Ahmed, Veroniek en Said) zijn erbij gekomen.

 

Het komende jaar willen we goed uitpakken, hiertoe hebben we recent een beleidsambitie opgesteld. In grote lijnen trachten we: (1) wekelijks een activiteit te organiseren; (2) commissies op te zetten die naast het bestuur actief zijn; (3) professionaliteit erin te brengen door te werken met de beleidscyclus, ambities en uitvoeringsplannen; (4) gezelligheid meer ruimte te geven in onze agenda. De reden dat we deze richting inslaan is om de JS levendiger en actiever te maken. Hier hebben we veel zin in!

 

De bestuursleden van links naar rechts: Wouter Boender (Communicatie), Veroniek Visser (Maatschappij), Said Orafa (Politiek), Sandro Kovacic (Voorzitter), Ahmed Hafez (Campagne), Renske Heringa (Secretaris), Anne de Vries (Penningmeester).

 

Als je nog vragen hebt en/of nog niet in onze appgroep zit en dit wel zou willen (wij houden hier onze leden op de hoogte over aanstaande events en kun je in contact komen met andere leden) kun je mailen naar jsrijnmond@gmail.com

Categorieën: Uncategorized