In verband met succes: JS Rijnmond opzoek naar extra bestuurslid ‘maatschappij’!

Het bestuur van de JS Rijnmond zoekt JOU! Ben jij maatschappelijk betrokken?

Tekengebied 1

Het bestuur van de JS Rijnmond zoekt JOU! Ben jij maatschappelijk betrokken? Houdt je bezig met wat er speelt in onze gemeenschap? en zou jij graag het bestuur (ad interim) voor de tweede helft van het bestuursjaar willen ondersteunen? Geef je dan nu op. 

Met zijn of haar poten in de modder weet het bestuurslid maatschappij precies wat er in de samenleving afspeelt. Als bestuurslid maatschappij is het je taak om leden kennis te laten maken met Rotterdam. Je zorgt ervoor dat onze vereniging goed verbonden blijft met Rotterdamse organisaties die zich inzetten voor de stad. En op de hoogte blijft van huidige problematiek, acties en protesten in de regio. 

De kwaliteiten voor het bestuurslid maatschappij bestaan uit communicatief sterk zijn en verbinding maken. In deze functie zorg je ervoor dat de leden in contact komen met organisaties in de stad, tevens ben je ook het aanspreek punt voor die organisatie. Omwille van die taken moet je dus communicatief sterk zijn en de verbindingen kunnen leggen. Tevens moet je de leden een nieuwe ervaring bijbrengen.

Een frisse wind en nieuwe ideeën op de portefeuille Maatschappij zien we graag tegemoet. Tegelijkertijd kan het ook goed om na te gaan in hoeverre de eerder gestelde ambities van het bestuur op de portefeuille Maatschappij (bladzijde 6, Beleidsambitie JS Rijnmond 2021-2022) samengaan met jouw nieuwe ideeën.

Tijdens de ALV van februari wordt ons 8e bestuurslid ingestemd. Daarom vragen wij een motivatiebrief die uiterlijk 31 januari ingeleverd moet zijn. Deze kun je mailen naar: JSRijnmond@gmail.com 

Tijdsbesteding: Ongeveer 6 uur per week

Categorieën: Uncategorized

Doe mee