Interne veranderingen

We hebben weer een compleet bestuur!

change-948024_1920

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 21 november hebben de leden nieuwe bestuursleden verkozen. Onder het genot van een borrel hebben de kandidaten zichzelf voorgesteld en werden zij kritisch ondervraagd door de aanwezige leden. Na een voorstelrondje mochten de stemgerechtigde leden hun stem uitbrengen.

De nieuwe voorzitter is geworden Martijn, de enige kandidaat voor de functie. De nieuwe penningmeester is Reda, hij schuift door vanaf zijn functie bestuurslid activiteiten. Door de verschuivingen kwam de functie van bestuurslid activiteiten vrij binnen het bestuur. Wie o wie zou er voor onze activiteiten verantwoordelijk worden? Er waren twee gegadigden voor de functie, Wali en Amhar. De ALV besloot dat Amhar het nieuwe bestuurslid zou worden. Welkom Amhar, we hebben vertrouwen in je!

Met deze nieuwe samenstelling gaan we richting de verkiezingen en het eind van het politiek jaar. De eerste dingen die we willen aanpakken is de activiteit op de website, het is ons doel om de site de komende tijd weer te laten leven. Daarnaast willen we meer activiteiten vooruit plannen, zodat jullie je agenda alvast helemaal vol kunnen plannen met JS-activiteiten!

Blijf ons vooral volgen op Facebook en de site, want er komen genoeg leuke dingen aan!

Ik zie jullie graag 4 december op de Smalthof bij ons gezellige feest van de Sint.

Gegroet,

Martijn

 

Categorieën: Uncategorized

Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten