Rectificatie interview homostel, volgens de JS Rijnmond een compleet verkeerd signaal

Op de website van het AD was vanmiddag te lezen dat het Eilandennieuws, een weekblad op het eiland Goeree-Overflakkee haar excuses aanbiedt voor een interview met een jong homostel. De krant zou daarbij te weinig aandacht hebben gehad voor de grote schare lezers met een reformatorische achtergrond en biedt daarom excuses aan. De Jonge Socialisten in de regio Rijnmond -waar Goeree-Overflakkee onder valt-, vindt dit onvoorstelbaar. De excuses van de lokale media vinden we dan ook een compleet verkeerd signaal. Wij vinden het juist dapper van deze jongens dat ze dit interview deden en het bevestigd des te meer dat er ook in Nederland qua homo-emancipatie nog veel te bereiken is.

Eind volgende week begint de Rotterdam Pride. Een wereld van verschil op slechts een half uur rijden. De Jonge Socialisten in de PvdA afdeling Rijnmond doen ook mee aan de Rotterdam Pride. Zo lopen we mee met Pride Walk om te laten zien dat de liefde geen beperkingen kent. Loop ook mee.. 25 september om 18u, start bij het stadhuis.

Categorieën: Algemeen, Diversiteit & Emancipatie, Nieuws

Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten