Sprint naar de campagne

Er is tering veel te doen, dus sprint mee!

IMG_1688

Beste leden,

We naderen de verkiezingen van 21 maart, daarom zijn we de komende weken druk in de weer met allerlei campagneactiviteiten. Zo zijn we aanwezig bij de Museumnacht, lopen we mee met de ‘Mars tegen de armoede’ en spenderen wij een dag op straat om aandacht te vragen voor betaalbare starterswoningen.

 

Wat hebben we de afgelopen tijd beleefd?  In januari lanceerden we de #HartTegenHard beweging, we demonstreerden tegen de schreeuwers in Rotterdam tijdens de manifestatie van Geert Wilders in het centrum van Rotterdam. We hebben de welbekende stickers verspreid door de stad. En we hebben de liefde verspreid tijdens Valentijnsdag, toen hebben we mooie rozen uitgedeeld aan allemaal mooie mensen. Op 5 februari kregen we een cursus debatteren en campagne voeren op straat van Mohammed Mohandis en Astrid Oosenbrug. En woensdag 21 februari debatteerden we over duurzame mobiliteit in onze mooie stad tijdens het jongeren milieudebat van Milieudefensie. Al deze activiteiten gaven ons veel energie.

Die energie is ook nodig, want juist de aankomende weken gaat de sprint naar de verkiezingen beginnen! Hieronder staat een overzicht van alle To do’s de komende tijd:

1 maart – Cultuur Debat
3 maart – Museumnacht010
3 maart – Rode Bustour Rijnland
4 maart – Holi Feest
9 maart – NL Doet & JS Helpt
10 maart – Mars tegen Armoede
18 maart – Een dag op straat
19 maart – Politieke markt Zadkine

Sluit vooral aan bij onze activiteiten en let wel, voor sommige activiteiten moet je je opgeven bij dhr. Ghislain Noorlander, ghislain.noorlander@gmail.com. Dus klik op de links hierboven en bereid je voor op de sprint naar de campagne!

 

Wij gaan elkaar zien, want er is tering veel te doen!

Categorieën: Uncategorized

Doe mee