Commissies

Commissies binnen de JS Rijnmond

Binnen de JS Rijnmond valt veel te ondernemen en doen. Als lid kun je sinds het najaar 2021 actief worden binnen een van onze commissies. Samen met de leden wilt het bestuur de vereniging nog mooier maken. Omdat de leden uiteraard het beste zelf weten wat er speelt, connecties en interesses hebben die wij graag willen inzetten. Wil jij ook actief worden? Stuur gerust een berichtje naar een van onze bestuursleden en volg uiteraard onze socials voor de updates.

Derodebatclub

Sinds het najaar van 2021 is de afdeling Rijnmond versterkt door onze eigen debatcommissie ‘Derodebatclub’. De commissie organiseert elke maand een nieuwe debatavond waarbij gekeken wordt naar interessante sprekers, gasten en onderwerpen. Hierdoor proberen wij onze leden niet alleen een gezellig maar ook educatieve avond te bieden waar zij veel van kunnen opsteken (ook in the long run).

Volg vooral derodebatclub op instagram: @derodebatclub_rijnmond

Voor meer informatie over de debatcommissie:

De campagne commissie

De Provinciale Staten verkiezingen van 16 maart 2022 komt er alweer bijna aan. Voor deze alles bepalende verkiezingen waarbij wij uiteraard er alles aan willen doen om Zuid-Holland rood te kleuren hebben wij onze eigen campagne commissie opgezet. Samen met de PvdA Rotterdam, PvdA Zuid-Holland en de JS’s die in Zuid-Holland op de lijst staan zijn wij druk aan het plannen, regelen en organiseren om tot een prachtig zetel aantal te komen.

Wil jij je inzetten voor de campagne? Flyeren, organiseren, knutselen etc. Contacteer dan Hubert,  voor actie data of overige vragen.

Voor meer informatie over de campagne commissie:

  • Hubert PiereyHubert PiereyBestuurlid Communicatie & PromotieMailTelefoon06-13632133