Het bestuur

Wij zijn een politieke jongerenorganisatie die graag duidelijk wil maken dat je bezig houden met politiek en jong zijn heel goed samen kunnen gaan. Politiek is niet iets van duffe grijze muizen in Den Haag die praten over zaken die te saai zijn om je er druk over te maken. De politiek gaat over dingen die jou persoonlijk aangaan en waar je elke dag mee te maken hebt. Maar, het allerbelangrijkste is: je kan er zelf invloed op uitoefenen!
De volgende plaatsen vallen, onder andere, onder de Jonge Socialisten Rijnmond: Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, de Drechtsteden, Krimpenerwaard, Gouda, Hoeksche Waard, Gemeente Nissewaard, Goeree-Overflakkee, Gemeente Albrandswaard en Capelle aan den IJssel.

Voorzitter

Secretaris & vicevoorzitter

Penningmeester

Bestuurslid Communicatie & Promotie

Bestuurslid Maatschappelijke Betrekkingen

Bestuurslid Politiek

Afdelingsregelement JS Rijnmond:

 

Hier vind je het afdelingsreglement van de afdeling Rijnmond. Het landelijk opgelegde Huishoudelijke Reglement staat hoger in de hiërarchie dan dit reglement, wat inhoudt dat bij conflicterende artikelen het landelijke Huishoudelijke Reglement wordt aangehouden.

In het afdelingsreglement zijn de rechten en plichten van leden van de afdeling Rijnmond te vinden. Hierin zijn verder de regelgeving omtrent het bestuur en het proces van het vormen van het bestuur opgenomen. Tevens valt hierin de concretisering van de doelen, taken en structuur te vinden van andere organisatorische organen van onze afdeling.

Vragen over het reglement kunnen worden gemaild naar JSRijnmond@gmail.com.

 

Afdelingsregelement Jonge Socialisten Rijnmond